LITT OM OSS

Mose Bali
Mose BaliDaglig leder

Bruktbilhandel skal være enkelt.

Vi tilbyr effektiv og enkel bilhandel. Vi ordner alt av lånesøknader, forsikringer, garantier så du skal få en best mulig bruktbil kjøpsopplevelse!

MB Consulting ble opprettet i 2007 av Mose Bali. Over 6000 kunder har siden da kjørt ut av butikken med et smil om munnen. Med over 20 års erfaring i bilbransjen har MB Consulting mye kompetanse, og er i dag Buskeruds største bruktbilutsalg.

Åpenhetsloven og MB Consulting

MB Consulting, som er engasjert i bilsalg, forplikter seg til å følge Åpenhetsloven for å sikre ansvarlig drift og respekt for menneskerettigheter. Vår tilnærming er forankret i FNs veiledende prinsipper for næringsliv og menneskerettigheter, samt i OECDs rammeverk for aktsomhetsvurderinger.

Risikovurdering i vår bransje og operasjonsområder

Norge er generelt ansett som lavrisiko (‘grønn’ rating) i forhold til menneskerettigheter og arbeidsforhold. Likevel er det identifisert visse utfordringer innen bilbransjen, som useriøse aktører i bilpleie og mulige irregulære arbeidsforhold i mindre verksteder. MB Consulting har som mål å identifisere og håndtere slike risikoer i vår virksomhet og i vår leverandørkjede.

Spesifikke risikoer knyttet til bilsalg

Bilsalg innebærer visse nedstrømsrisikoer, inkludert direkte skade fra bilkjøring og miljøpåvirkning. MB Consulting er dedikert til å analysere og redusere disse risikoene, for eksempel ved å fremme salg av mer miljøvennlige kjøretøy som elbiler.

Diskriminering og Arbeidsrettigheter

MB Consulting er klar over og aktivt håndterer risikoer knyttet til diskriminering og overholdelse av arbeidsrettigheter. Vi arbeider for å sikre at disse standardene også overholdes av våre samarbeidspartnere og leverandører.

Forpliktelse til ansvarlig drift

MB Consulting tar dette arbeidet på alvor. Vi er dedikert til å følge og overgå kravene i Åpenhetsloven, og har siden vår etablering forpliktet oss til å drive vår virksomhet på en ansvarlig og etisk måte.